יום שישי, 27 באוגוסט 2010

הכנת משקה סירה קוצנית

בס"ד

לכל מי שרוצה לנסות,
כנראה שיש חשיבות לזמן ההרתחה של השורשים, שעה אחת זה לא מספיק, צריך לפחות שלוש שעות,
דווח על הרתחה בסיר לחץ - בקרוב.
נראה לי לעניות דעתי, שהתהליך של הכנת המשקה איננו תהליך של מיצוי קליפת השורש בלבד. כנראה שיש בתהליך גם בישול - כלומר תהליך כימי שמתרחש תוך כדי חימום ממושך של תמצית קליפת השורש.
כשאגיע לתוצאות יותר חד משמעותיות אשתדל לדווח בבלוג.
תודה
אשמח לקבל דווחים של ניסיונות שלכם עם סירה קוצנית לריפוי סכרת.

אין תגובות: